Hopp til innholdet

Vi søker IT konsulenter

R2IT tar sats og søker konsulenter og utviklere innenfor flere områder. Avdelingene skal styrkes i henhold til selskapets kompetanse- og vekststrategi. Dermed søker vi deg som innehar kompetanse og erfaring innen et eller flere av følgende områder:

  • Microsoft teknologi, Office 365 og Azure
  • Generell IT infrastruktur
  • Drift
  • Klienthåndtering, Microsoft System Center, Intune
  • .net utvikling

Om du innehar kompetanse fra andre områder, som du mener kan være en match med oss, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en hyggelig prat.

Hos R2IT vil du kunne være med på å forme din egen hverdag, være en del av et ambisiøst miljø og ha muligheten til å påvirke hvordan vi som selskap leverer tjenester og konsepter mot både privat, kommunal og statlig sektor.

Send gjerne CV, eller slå på tråden til Hallvard Romstad, Daglig leder.

hallvard@R2it.no – 92414706