Hopp til innholdet

R2IT vokser med 91,5%

«R2IT omsatte i 2019 for 47 millioner, og det har blitt mange nye kunder i både privat og statlig sektor. Gjennom året har vi vunnet flere store oppdrag for blant annet Sykehuspartner, Telenor, Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon og Sopra Steria m.fl.. Det viser at det R2IT leverer, holder høyeste kvalitet», sier Johnny Gravfort, adm.dir.

«R2IT har ambisjoner om å vokse videre, derfor har vi valgt å investere i ny infrastruktur. Det betyr flere tjenesteleveranser av høy kvalitet, og enda større fleksibilitet. Gode resultater kommer ikke av seg selv, derfor har vi kontinuerlig fokus på kompetanseheving, og utvikling av nye konsepter. Alt for å møte morgendagens krav til kvalitet og gjennomføringsevne», sier Thomas Osholt, leder Konsulent/Utvikling og Drift.

Vi søker derfor flere kollegaer i 2021 – vil du være med på reisen? Send en mail til:

Hallvard Romstad – hallvard@R2it.no