Hopp til innholdet

Våre tjenester

Prosjekt og rådgivning

R2IT lever av gode kundeforhold, tilby riktig produkter, kjennskap til bedriftens behov og tilgjengelighet.

Datasikkerhet og skytjenester

Med forståelse av hektiske dager, hjemmekontor og lange dager. Er det ekstra viktig å ha trygge og stabile forhold rundt seg. Vi hjelper deg med å finne de riktige løsningene.

Drift og tilgjengelighet

Gode stabile IT systemer er de som blir tatt godt vare på. Vi hjelper med oppdatering, finner løsninger før det blir problemer, og har tilgjengelig support når man måtte trenge det.

WiFi og infrastruktur

Det å kunne jobbe når som helst og hvor som helst. Vi har løsningen som passer for deg.

La oss finne løsningene på deres IT-utfordringer sammen

Vi tilbyr gratis helsesjekk av ditt IT-system. Vi går blant annet igjennom sikkerheten knyttet til nettverket ditt, oppsett av brannmur, overvåkning av systemer, feilsøking og backup av data. Vi kommer også med forslag hvis det er noe vi synes skulle mangle. 

IT- og teknologibransjen er i stadig utvikling – som igjen gir stiller stadig større krav til din IT-sikkerhet. En IT-helsesjekk er derfor den enkleste og mest tilgjengelige inngangen for mange, og vi tilbyr denne tjenesten helt gratis og uforpliktende. 

Våre IT-konsulenter har lang og bred erfaring med gyldige sertifiseringen og bransjekunnskap. Vi gir oss ikke før vi har avdekket alle potensielle trusler, nåværende og fremtidige, og vi finner alltid en løsning som passer din bedrift.