Om oss

Hvem er vi?

R2IT er et konsulentselskap innen informasjonsteknologi som ble etablert i 2006. Vi holder til i Grålum ved Sarpsborg og er i dag 12 ansatte. Med stadig større fokus på datasikkerhet i lys av økende behov, er vi i stadig vekst og på utkikk etter flere konsulenthoder. Vi tilbyr it-sikkerhetsprodukter for å sikre deg og din bedrift mot hackerangrep.

«Med kunnskap i fokus, skal R2IT levere markedsledende tjenester, konsepter og produkter innen IT, Drift og Utvikling for alle kundesegmenter i Norge, både offentlig og privat. Med sterk personlig service, engasjement, kunnskap og tilstedeværelse skal alle kunder føle seg godt ivaretatt og trygge på det vi leverer.»

Johnny Gravfort, R2IT

Våre verdier

Kunnskap

Kunnskap

«Vi skal være spydspisser og mentorer. Vi deler med hverandre. Kunden skal kunne spørre oss om råd og få gode svar. Kunnskap skaper trygghet og gode løsninger.»

Engasjement

Engasjement

«Vi er levende opptatt av det vi gjør. Som kollega og kunde er du viktig for meg og jeg er viktig for deg. Sammen finner vi de beste løsningene og vi snur oss fort om det trengs.»

Tilstedeværelse

Engasjement

«Vi er der når du trenger oss og vi lytter til hva du vil si. Selv om vi blir større vil vi alltid bry oss om det som betyr noe – menneskene og verdiene.»

Kontakt oss