Hopp til innholdet

Bærekraft og Etisk handel

Vi i R2IT har satt oss offensive mål om å bli markedsledende i vårt arbeid med bærekraft og etisk handel. Vi vil arbeide strategisk og målrettet for å øke både vår egen og kundens konkurransekraft på dette området. Dette betyr at selskaper i vår bransje som er offensive i sin egen miljø- og bærekraftsatsing har en naturlig samarbeidspartner i oss. Vi ønsker å legge til rette for og synliggjøre at våre kunder skal få full innsyn i hele leveransekjeden, og deretter oppfordre til at denne informasjonen skal være avgjørende for hvilke teknologiske valg man tar.

Full åpenhet:

R2IT har en policy som sier at vi skal ha full åpenhet om vårt arbeid tilknyttet områdene bærekraft, miljø og etisk handel. For å sørge for at våre samarbeidspartnere følger oss i dette arbeidet har vi utarbeidet en egen Code of Conduct som vi krever at alle våre leverandører etterlever. 

Du finner vår Code of Conduct her:
R2IT Code of Conduct

Våre miljøvalg:

I vår netthandel ligger det millioner av produkter fra tusenvis av produsenter. For at vi skal kunne hjelpe våre kunder å gjøre grønnere valg har vi opprettet en egen miljømerking som skal gjøre det lettere å skille ut produkter med en grønnere profil. For at produkter skal få denne merkingen må det foreligge konkrete egenskaper eller tiltak fra enten produsent, distributør eller oss som totalt sett gjør at produktet er et grønnere valg.

 

Denne siden er under utvikling og vil snarlig inneholde mer om vårt arbeid rundt miljø, bærekraft og etisk handel. Har du noen spørsmål til oss vedrørende vårt arbeid? Ta kontakt så skal vi gi deg svarene du trenger.