Hopp til innholdet

Oppdatering og sikkerhet

Er du usikker på om programvaren i din bedrift er oppdatert og sikker i henhold til potensielle angrep? Er dine ansatte godt nok informert om dagens mulige trusler? Har bedriften tatt en gjennomgang på passordpolitikk? Er programmering, IT-sikkerhet og IT-driftssystemer som de skal? Er uttrykket tofaktor-autentisering litt gresk? Vet du med sikkerhet at din bedrift er trygg? 

I dagens verdensbilde er sikkerhet blitt et uslitt begrep. Det er viktigere enn noen gang å beskytte din bedrift mot potensielle angrep. Når vi nå snakker 2021, må man henge med i tiden, ellers blir man fort et lett bytte for angrep utenfra. 

Her hos R2IT kan vi hjelpe deg. Ved å la oss automatisere driftsrutinene, kan du fokusere på din kjernevirksomhet. Dette innebærer blant annet drift, fjernstyring og ytelsesrapporter på deres servere, nettverk, klienter, printere og ellers annet utstyr som er tilkoblet nettverket. Vi sørger for å holde systemene oppdaterte, og setter sikkerheten i førersetet. Vi har mulighet til å oppdatere programvarer via vårt driftsverktøy. 

Lurer du på hvordan vi kan sikre din bedrift? Vi tar gjerne en prat med deg for å forklare hvordan vi på best mulig måte kan holde din bedrift sikker og oppdatert. Kontakt oss gjerne.  

Hva innebærer dette?

 • Drift

  R2IT tilbyr en skalerbar skytjeneste som sentraliserer drift, fjernstyring og ytelsesrapporter på deres servere, nettverk, klienter, printere, og ellers annet utstyr som er tilkoblet nettverket.

 • Automatisering

  Programvareoppdateringer blir installert via vårt driftsverktøy. I samråd med kunden, settes tidspunkter for installasjon, slik at nedetid blir minimal.

 • Kontroll

  Med et skreddersydd system fra oss, vil bedriften få kontroll over kjernevirksomheten. Samlet på et sted.

 • Rapporter

  Skreddersydde rapporter sendes ut til forhåndsdefinerte mottakere, til gitte datoer. Rapporter har aldri vært enklere.

Kontakt oss