Hopp til innholdet

Vårkampanje med Lexmark
Printere med høy ytelse til lav kostnad

Enten virksomheten din fyller et rom eller strekker seg over hele verden, har Lexmark utskriftsløsningene, teknologien og tjenestene du behøver for å lykkes.

Enklere utskrift med skybaserte tjenester

Lexmark Cloud Fleet Management (CFM) gir deg bedre fleksibilitet med sine kraftige og nyskapende skytjenester.

Oppnå bedre sikkerhet, synlighet og kontroll
Dagens arbeidsmiljø er mer spredt og mangfoldig enn noensinne. CFM gjør det mulig for R2IT å overvåke, administrere og sikre utskriftsmiljøet ditt – alt via fjerntilgang. Dette gir deg som bruker bedre forutsigbarhet og økt driftssikkerhet. Og om uhellet er ute, er hjelpen lett tilgjengelig – vi er kun noen tastetrykk unna.

Få raskere og sikrere nettskybaserte utskrifter med mindre byrde på IT-ressursene. I tillegg overvåker du utskriftsbruken med statistikk og data for bedre beslutningstaking. Lexmark har bransjeledende sikkerhet i skyen, og gir deg full kontroll og topp ytelse.

Med Lexmark utskriftsadministrasjon i skyen kan du sende dokumenter fra datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til en hvilken som helst Lexmark-skriver som er aktivert for virksomheten din. Med en månedlig abonnementsplan kan du betale det som passer dine behov og budsjetter.

Nyskapende utskriftsteknologi med reelle fordeler:
Få raskere og sikrere nettskybaserte utskrifter med mindre byrde på IT-ressursene. I tillegg overvåker du utskriftsbruken med statistikk og data for bedre beslutningstaking. Lexmark har bransjeledende sikkerhet i skyen, og gir deg full kontroll og topp ytelse.

Med Lexmark utskriftsadministrasjon i skyen kan du sende dokumenter fra datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til en hvilken som helst Lexmark-skriver som er aktivert for virksomheten din. Med en månedlig abonnementsplan kan du betale det som passer dine behov og budsjetter.

Sikkerheten er innebygd i alle enheter og løsninger

Lexmark er en bransjeledende aktør innen sikkerhet – både hva gjelder dokumenter, data og enheter. Dette gir kundene vesentlige fordeler; de vet jobben blir gjort effektivt og kostnadseffektivt, og de vet at data og enheter er godt beskyttet til enhver tid.

Hos Lexmark behandler vi ikke sikkerhet som en ettertanke eller en valgfri funksjon, vi setter sikkerheten i høysetet. Avanserte sikkerhetsfunksjoner er innebygd og integrert i alle produkter, og alt vi gjør. Dette gir brukeren økt trygghet og forutsigbarhet i hverdagen.

Noen nøkkelpunkter med CFM fra Lexmark:

Enheter
Bransjeledende funksjoner, inkludert harddisk-kryptering, sikker oppstartsteknologi, forhåndskontroll av kontinuerlig oppstart og signert og kryptert fastvare er innebygd i alle Lexmark-enheter.

Data
Lexmark har avansert sikkerhetsfunksjonalitet for å beskytte alle dine data. Dette omfatter funksjoner tilknyttet godkjenning og autorisering, bruker- og gruppesikkerhet, tilgangskontroll, sikkerhetsmaler, påloggingsbegrensninger og lås på kontrollpanelet.

Nettverk
Lexmark beskytter nettverket i hele organisasjonen med en rekke funksjoner. Eksempler på dette er:
• TCP-tilkoblingsfiltrering
• Portfiltrering
• TLS 1.2
• SMBv3
• Separasjon av faks/nettverk
• Sikker godkjenning

Brukere
Sikre tilgangsfunksjoner i Lexmark-produkter sørger for at bare godkjente og autoriserte brukere kan arbeide med sensitiv, verdifull og beskyttet informasjon.

Verktøy
Sikkerhetsverktøy som Markvision Enterprise og Lexmarks flåtestyring i skyen (CFM) muliggjør enhets- og sikkerhetskonfigurasjon på tvers av maskinparker samt samsvarsovervåking. Dette effektiviserer driften, og gir økt grad av forutsigbarhet.

Tjenester
Lexmarks administrerte utskrifts-, vurderings- og konsulenttjenester benytter analyse og data. Dette gir organisasjoner større oversikt og kontroll under alle steg i implementering og drift. Skalerbare konsulenttjenester sørger for en sikker og effektiv skriverpark.

Kontakt oss i dag for et hyggelig kampanjetilbud

Printere med høyere ytelse til en lavere kostnad