Om R2IT

Vår visjon

«Med kunnskap i fokus, skal R2IT levere markedsledende tjenester, konsepter og produkter innen IT, Drift og Utvikling for alle kundesegmenter i Norge,
både offentlig og privat. Med sterk personlig service, engasjement, kunnskap og tilstedeværelse skal alle kunder føle seg godt ivaretatt og trygge på det vi leverer.»

Våre verdier

Verdiene våre er vårt mantra. Det er slik vi vil være, hver og en, ovenfor hverandre, våre kunder, partnere og leverandører.

Kunnskap

«Vi skal være spydspisser og mentorer. Vi deler med hverandre. Kunden skal kunne spørre oss om råd og få gode svar. Kunnskap skaper trygghet og gode løsninger.»

Engasjement

«Vi er levende opptatt av det vi gjør. Som kollega og kunde er du viktig for meg og jeg er viktig for deg. Sammen finner vi de beste løsningene og vi snur oss fort om det trengs.»

Tilstedeværelse

«Vi er der når du trenger oss og vi lytter til hva du vil si. Selv om vi blir større vil vi alltid bry oss om det som betyr noe – menneskene og verdiene.»

“Det viktigste vi gjør er å skape trygghet hos våre kunder. En trygghet gjennom åpenhet, erfaring og riktig kompetanse. Selv om vi opererer i IT verdenen, så handler det tross alt om mennesker. Våre driftskunder er trygge på at vi har erfaringen og kompetansen til å holde systemene stabile og sikre. Våre konsulenter leverer daglig løsninger tilpasset kundens behov fordi vi har gjort dette lenge.
For oss er kunnskap erfaring og kompetanse. For våre kunder er trygghet vår kunnskap.”

– Thomas Ryste, Gründer, R2IT AS