Hopp til innholdet

Mer om våre tjenester

Prosjekter og rådgivning

I vår digitale arbeidshverdag er sikre, stabile, kostnadseffektive og brukervennlige IT-løsninger helt avgjørende for å drive effektivt. Dette krever spesialkompetanse, men for de aller fleste virksomheter er det urealistisk å bygge opp fagmiljøet som trengs internt. Nettopp derfor tilbyr R2IT konsulenter med lang erfaring og dyp forståelse av sine spesialfelt.

R2IT har spesialister innen et bredt spekter av IT-tjenester, slik som Microsoft-programvare, backup-løsninger, sikkerhetssystemer og maskinvare samt en rekke områder innen programvareutvikling- og implementering. Våre konsulenter har kompetansen som trengs for å følge ditt prosjekt helt fra ideutviklingsfasen til endelig implementering. Vi samarbeider tett med underleverandører som kan drifte disse løsningene videre.

Konsulenter fra R2IT skal være mer enn dyktige fagfolk. De skal også være effektive prosjektledere, løsningsorienterte lagspillere, og gode lyttere. Vår viktigste jobb er å forstå nøyaktig hva din virksomhet trenger for å drive effektivt, trygt, og lønnsomt. Derfor vil våre konsulenter alltid ta sikte på å fortelle hvorfor de anbefaler ett tiltak fremfor et annet, selv om arbeidet de utfører ofte ikke lar seg forklare like enkelt.

IT er et stort fagfelt der endringer kommer raskt, og der sikkerhet er ferskvare. Gårsdagens gode løsninger er ikke nødvendigvis trygge i morgen. Det er grunnen til at konsulentene i R2IT også tilbyr kurs innen sine fagfelt. På den måten holder vi både menneske og maskin oppdatert, trygg, og klar for fremtiden.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å lære mer om våre konsulenter, eller om du har et spørsmål. Vi hjelper deg gjerne! Bruk skjemaet under, eller kontakt en av våre hyggelige kundebehandlere.

Datasikkerhet og skytjenester

Å beskytte dine data mot angrep, innbrudd, misbruk og uhell er svært viktig, selv for de minste bedrifter. Idag har vi ikke bare datamaskiner, telefoner, skrivere og harddisker tilkoblet internett på jobben; mange jobber nå hjemmefra, ofte med videomøter og skylagring, og som regel gjennom en ukjent nettforbindelse bedriften ikke rår over. Det stiller langt høyere krav til sikker tilgang og drift enn tidligere. Mye kan gjøres med smarte tekniske løsninger, men gode rutiner blant brukerne er også viktig. R2IT hjelper deg med begge deler.

Uklar ansvarsfordeling, og mange små tjenesteleverandører som ikke snakker sammen, gjør det krevende å sende ut raske oppdateringer og oversiktlige ytelsesrapporter. R2IT tilbyr en fleksibel og skalerbar skytjeneste som samler alt dette i ett enkelt driftsverktøy. På den måten kan vi enkelt holde alle dine tilkoblede systemer oppdaterte, pålitelige og trygge. Vi samarbeider tett med kunden, slik at ny programvare blir installert uten unødig nedetid.

Vårt driftsverktøy er automatisk, krever lite vedlikehold, og gjør hverdagen enklere og mer produktiv for brukerne. Kort sagt: Dere får mer tid til å få jobben gjort.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å lære mer om våre skytjenester og driftsverktøy, eller om du har et spørsmål. Vi hjelper deg gjerne! Bruk skjemaet under, eller kontakt en av våre hyggelige kundebehandlere.

Drift og tilgjengelighet

Vi tilbyr IT-support med kort responstid og høy kvalitet. Vi kan også ordne en fast kontaktperson med ansvar for medarbeidere i nettopp din virksomhet. Ved behov for rask hjelp er vår servicedesk tilgjengelig på telefon, e-post, og MS Teams.

Brukere av vårt skybaserte driftsverktøy kan også få problemer løst direkte av våre medarbeidere. Les mer om dette underDatasikkerhet og skytjenester.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å lære mer om våre supporttjenester, eller om du har et spørsmål. Bruk skjemaet under, eller kontakt en av våre dyktige kundebehandlere.

WiFi og infrastruktur

Vi liker å jobbe preventivt. Det er fordi dataproblemer, som så mye annet, er både raskere og billigere å forhindre enn de er å reparere. Gode overvåknings- og varslingsrutiner er en forutsetning for å få det til. Med våre intelligente driftsløsninger skjer mye av dette automatisk, slik at problemer kan tas tak i tidlig. Våre medarbeidere er godt forberedt på å løse disse utfordringene raskt, helst før brukerne av nettverket har lagt merke til dem. På den måten sørger vi for at din virksomhet forblir trygg, og at driften kan fortsette som før.

Du velger selv om, og i hvilken grad, din virksomhet har behov for overvåkning- og varsling av kritisk IT-infrastruktur. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å lære mer, eller om du har et spørsmål. Bruk skjemaet under, eller kontakt en av våre kundebehandlere.