Hopp til innholdet

Konsulenttjenester

R2IT har faglig dyktige IT-konsulenter med et bredt nedslagsfelt. Våre konsulenter er løsningsorienterte rådgivere, samt utførende fagspesialister. De er våre folk i feltet, og spydspisser på sine ansvarsområder. Som for eksempel innenfor IT-sikkerhet, IT strategi og utvikling, innkjøp og avtaler, Python, entity framework, CRM, HTML, CSS, ES6, JavaScript, frontend utvikling, backend utvikling, systemutvikling, BIM, Django, NGINX, Docker, DevOps, Azure, Kubernetes, REST, API, .NET, C# og ASP.NET. Konsulentstaben er vant til å være med på reisen fra rådgiving til implementering av de tekniske løsningene som dekker behovet hos våre kunder. 

I tillegg til konsulenttjenester tilbyr våre konsulenter også python kurs og programmering i python, og en rekke andre kurs og tjenester. 
Om det er konkrete fagfelt dere ønsker kurs eller opplæring i – send oss en forespørsel, som kommer vi tilbake til deg med en konkret oppfølgingsplan.

En konsulent skal være mer enn bare en fagperson – den skal også være en god sparringspartner, en dyktig pedagog, og en proaktiv medhjelper i en potensielt usikker, stressende eller hektisk hverdag. 

Vi tar ikke alltid sikte på at kunden forstår hva vi gjør – men kunden skal alltid vite hvorfor vi gjør det. IT-sikkerhet er omfattende og komplekst, og parametere flyttes og skapes på daglig basis. Dette innebærer at vi også må ivareta at systemer og sikkerhet hos kundene våre er up-to-date på alt som rører seg. Våre IT-konsulenter er ikke bare fagpersoner med lang  lang bransjeerfaring, de er også medmennesker og dyktige kundebehandlere. Dette sikrer kvalitet i leveranse, oppfølging og forståelse i alle ledd. 

Er du usikker på hva vi kan levere – eller hvordan vi leverer? Ta kontakt med oss under, da vel!

Hva innebærer dette?

  • Rådgiving

    Våre konsulenter er faglig oppdaterte og klare for den gode praten rundt hvor skoen virkelig trykker. Hos oss møter du nysgjerrige seniorkonsulenter, som ikke gir seg, før de virkelig har forstått behovet.

  • Implementasjon

    Basert på møter, forprosjekter, erfaring og kompetanse, implementerer vi løsninger som kunden kan være trygge på. CRM.

  • Oppfølging

    Vår dyktige stab følger opp, kvalitetssikrer leveranser og sørger for at det som ble avtalt, blir gjennomført.