Hopp til innholdet
Start video

IT-helsesjekk

Vår kompetanse, din trygghet. Gratis og uforpliktende.

Det er ikke uvanlig at bedrifter opplever utfordringer knyttet til IT og vitale systemer fra tid til annen.

Men, hvorfor vente på problemene? Når problemet først oppstår, ruller ballen fort. Driftsstans, ansatte som ikke får gjort jobben sin, tap av vitale data og potensielt enorme merkostnader. Å ha kontroll på systemene sine, er altså helt essensielt for å sikre bærekraftig og forutsigbar forretningsdrift. Og som med det meste annet, det lønner seg å være i forkant.

Enten du trenger hjelp med sikkerheten knyttet til nettverket ditt, oppsett av brannmur, overvåkning av systemer, feilsøking, backup av data, eller helt andre ting – våre konsulenter er her for deg! 

Det er ikke like lett å ha oversikt over alt – alltid. Trusler og hull kan dukke opp når som helst. IT- og teknologibransjen er i stadig utvikling – som igjen gir stiller stadig større krav til din IT-sikkerhet. En IT-helsesjekk er derfor den enkleste og mest tilgjengelige inngangen for mange, og vi tilbyr denne tjenesten helt gratis og uforpliktende. 

Våre IT-konsulenter har alle lang og bred erfaring, og setter kunden i fokus. Relevante og gyldige sertifiseringer og bransjekunnskap er selvfølgelig med – vi kan dokumentere hva vi gjør, og hvorfor vi gjør det. 

Vi gir oss ikke før vi har avdekket alle potensielle trusler, nåværende og fremtidige, og vi finner alltid en løsning. Vi tilbyr også fjernhjelp, slik at responstiden blir lav og vi kan hjelpe deg der du er, når du trenger det. 

Opplever du noen gang følgende problemer i din bedrift? Da er det på tide med en helsesjekk av dine IT-systemer.

  • Driftsstans

    Ansatte som ikke får gjort jobben sin og systemer/programmer/hardware som slutter å fungere grunnet problemer med bedriftens IT-systemer.

  • Tap av vitale data

    Bedriften mister vitale data, informasjon, filer og ressurser grunnet mangelfull sikkerhetskopiering og backup.

  • Manglende oversikt

    Hva er egentlig best practice for tiden? Vet jeg lenger hva som skal til for å sikre min bedrift mot uønskede hendelser? Hva er siste oppdateringer på feltet? Fungerer egentlig alt som det skal?

Kontakt oss