Hopp til innholdet

Pressemelding for R2IT / Avtale mellom R2IT og BIR / 07.06.22

R2IT og BIR inngår stor rammeavtale om innkjøp av datautstyr

Etter en omfattende og grundig anbudsprosess har R2IT igjen blitt valgt som hovedleverandør av datautstyr for en viktig offentlig aktør. Bergens interkommunale renovasjonsselskap AS håndterer avfallet til over 365 000 innbyggere, og omsetter for omtrent 1 mrd. kroner i året. Avtalen mellom BIR og R2IT gjelder fra juni 2022 og fire år fremover, og har en forespeilet ramme på 7,5 mill. kroner.

Valget at R2IT er resultatet av en helhetsvurdering der fem IT-leverandører konkurrerte om tre parallelle rammeavtaler. Oppdragsgiveren stilte krav til supportløsninger og garantiordninger, i tillegg til selskapenes økonomiske robusthet samt erfaring med sammenlignbare oppdrag. En fast kundekontakt ble vurdert spesielt positivt; denne tjenesten tilbys til alle R2ITs kunder.

R2IT leverte det billigste av fem godkjente anbud ovenfor BIR, med en differanse på omtrent 7,6% av kontraktens totale størrelse opp til nest billigste tilbyder. Avtalen kommer knapt seks måneder etter at MOVAR, et annet viktig renovasjonsselskap, valgte R2IT som sin leverandør av IKT-utstyr og rekvisita. Dette styrker R2ITs posisjon som en av de aller mest konkurransedyktige totalleverandørene av IKT-utstyr ovenfor offentlig sektor.

— Vi er glade for å ha vunnet en avtale med BIR, og gleder oss til å komme i gang med samarbeidet, sier Hallvard Romstad, daglig leder i R2IT.

Om oss:
R2IT er en totalleverandør innenfor IT. Vi leverer et bredt sortiment innenfor hardware, skytjenester, konsulenttjenester, WIFI og Infrasturktur. Vi holder til på Grålum og ble etablert i 2006 ved Sarpsborg og er idag 12 ansatte. Med et fokus på datasikkerhet i lys av økende behov, er vi i stadig vekst. Vi tilbyr IT-sikkerhetsprodukter for å sikre deg og din bedrift mot hackerangrep. Du finner det nettopp din bedrift trenger i vår nettbutikk.