Hopp til innholdet

Pressemelding for R2IT / Avtale mellom R2IT og MOVAR / 21.12.21

MOVAR IKS velger R2IT som leverandør av IKT-utstyr og rekvisita

Etter en tøff anbudsprosess har MOVAR valgt R2IT som én av to hovedleverandører av IKT-utstyr og rekvisita over de neste to årene. Avtalen er verdt mellom 1 og 1,5 million kroner årlig, vil kunne utvides med opptil 2 år utover den opprinnelige avtaleperioden, og vil være en strategisk viktig kunde for R2IT i tiden fremover.

— MOVAR vil være en viktig referanse for oss når vi retter oss mot offentlig sektor, forteller Hallvard Romstad, daglig leder i R2IT. — De vil være en god referanse for oss i nye anbud, men også en sjanse for oss til å bygge langsiktige relasjoner til viktige aktører i vårt nærmiljø. Vi i R2IT gleder oss til å sette i gang med arbeidet.

MOVAR IKS er et interkommunalt selskap som leverer samfunnskritiske tjenester innen drikkevann, avløpsrensing, brann og redning og renovasjonstjenester i kommunene Moss, Vestby, Råde og Våler.

Valget av R2IT som leverandør av IKT-utstyr ble gjort etter en grundig helhetsvurdering. I tildelingen fremkommer det at «tilbyderen ga gode beskrivelser av supporttjenesten, samt kompetansen og evnen til rådgivning på produktene som tilbys». IT-leverandøren roses også for en oversiktlig netthandel.

Med R2IT på laget vil MOVAR få en ny samarbeidspartner med høy kompetanse og servicegrad. Vi er opptatt av at kundene skal oppleve det å handle fra oss som enkelt og hyggelig. På sikt håper vi også at vi kan posisjonere oss til å konkurrere om flere kontrakter på produktområdene som ikke er omfavnet av denne avtalen.

Om oss:

R2IT er et konsulentselskap innen IT som ble etablert i 2006. Vi holder til i Grålum ved Sarpsborg og er idag 12 ansatte. Med et fokus på datasikkerhet i lys av økende behov, er vi i stadig vekst. Vi tilbyr IT-sikkerhetsprodukter for å sikre deg og din bedrift mot hackerangrep. Du finner det nettopp din bedrift trenger i vår nettbutikk.

Pressekontakt:
Hallvard Romstad daglig leder hallvard@r2it.no +47 924 14 706